Dit kosten mijn strips.

Hieronder vindt u de tarieven van mijn tekenwerk. Voor het gemak is hier gebruik gemaakt van een standaard formaat. Vraagt uw project om een ander formaat of materiaal? Of heeft u een ander verzoek zoals een logo ontwerp, het maken van een muurschildering of een (strip)teken-workshop? Neem contact met mij op en ik zal een offerte op maat maken!

    Stripsverhaal     Strook-strip   Illustratie     Cartoon
    A4 A3   A4   A4 A3   A4
Zwart/wit (per pagina)
  €110,- €150,-   €60,-   €110,- €150   €60,-
Kleur of grijstinen (per pagina)
  €130,- €260,-   €90,-   €130,- €260,-   €90,-

Deze prijzen zijn exclusief 21% btw en 5% materiaalvergoeding. Eventuele verzendkosten zijn voor de afnemer. Prijzen onder voorbehoud. Algemene voorwaarden van toepassing

Van te voren bespreken we kort wat ik voor u kan betekenen. Dit kan telefonisch of via de mail, al gaat mijn voorkeur uit naar een persoonlijk face-to-face gesprek. Hier bepalen we welk product het beste bij uw behoefte past en geef ik een inschatting van de tijd die ik nodig heb om het te maken.

 

Houd er rekening mee dat ik voor spoedklussen hogere tarieven reken.

 

 

Bij het afnemen van een stripverhaal/strook-strip/illustratie/cartoon kunt u het volgende verwachten:

 

- Een reeks aan schetsen die een grof idee geven van het uiteindelijke resultaat. Deze worden gepresenteerd op afgesproken momenten. In de schetsfase is er ruimte voor veel feedback en aanpassingen. Er kan bijvoorbeeld geschoven worden met panels en pagina-indeling.

 

- Uitgewerkte schetsen die een duidelijker beeld geven van het eindproduct. In deze fase is ruimte voor enkele feedback en aanpassingen. Er worden inkt en kleurentesten gedaan om de juiste techniek te kiezen voor de eind-uitwerking.

 

- Uitgewerkte lijntekeningen die een helder beeld geven van het uiteindelijke resultaat. In deze fase is ruimte voor minimale feedback en aanpassingen.

 

- Het voltooide eindproduct in zwart-wit, grijstinten of kleur. Na dit punt kan het werk niet meer worden aangepast.

 

 

Originelen en schetsen blijven over het algemeen mijn eigendom tenzij de opdrachtgever er specifiek naar vraagt.